Hakan A Védelmező: Hakan, A Védelmező 1. Évad | A Legjobb Filmek És Sorozatok Sfilm.Hu

Thursday, 02-Jun-22 23:36:16 UTC
  1. The Protector (2018) - Sorozatjunkie
  2. Hakan, a védelmező - Filmhét 2.0 - Magyar Filmhét

A tovább mögötti kedvcsináló előzetes, utána egy teljes trailer is van. Szereplők: Cagatay Ulusoy, Ayca Aysin Turan, Hazar Erguclu, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Saygin Soysal és Burcin Terzioglu. Tovább…

The Protector (2018) - Sorozatjunkie

  1. Hakan, a védelmező
  2. Fordulj vígan koszorú rajz
  3. Keresés: ragu
  4. Hakan, a védelmező - Sorozat Plus
  5. Zara hosszított mellény
  6. Vodafone tv árak
  7. Hakan a védelmező 1
  8. Távirányítós barbie autó
  9. Fem hulladek arak
  10. Zöld csipke ruta del
  11. Hakan a védelmező 2019

Sorozat 45perc Action & Adventure, 7. 4 IMDb Sorozat tartalma A történet egy átlagos fiatal férfiről szól, aki felfedezi, hogy különleges képességei vannak egy misztikus talizmán által. Arra hivatott, hogy megvédje szülővárosát, amikor a sötét erők, a rejtélyes Halhatatlanok azzal fenyegetik Isztambult, hogy elpusztítják. Összeáll pár barátjával, hogy kihasználva erejét megvédjék a várost. Évadok száma: 4 Stáb: Binnur Karaevli, Csatorna: Netflix Főszereplők: Okan Yalabık, Çağatay Ulusoy, Hazar Erguclu,

De a pilot után rögtön lecsúszott a 2. és a 3. rész is, ami elég beszédes. Mindez pedig annak köszönhető, hogy minden különbözőség ellenére is az európai Netflix-sorozatok közül leginkább ez hajazott egy amerikaira, bár az érzékiségét azoknál kicsit feljebb tekerték. A kezdés után egyáltalán nem az a darab, amit kötelezőnek mondanék, a zsánerműfaj ellenére nem hiszem, hogy fenyegetné a Marvel-sorozatok helyére való lépés, de simán benne van, hogy rátaláljanak többen is, és én biztos, hogy sokkal szívesebben nézném mondjuk az Arrow ellenében. Mindez annak köszönhető, hogy elég könnyen fogyasztható, kellemesen misztikus, és van benne annyi potenciál és sajátos íz, hogy érdekeljen, milyen irányba viszik el Hakan történetét. Viszont hiába lesz érdekes az eredetsztori, tippre az az első évad zárásával véget fog érni, így a The Protector nagy próbája azt követően fog eljönni, akkor derül ki, hogy mennyi benne a valódi potenciál, hogy milyen irányba viszik majd el. Persze ehhez 2. évados berendelés is fog kelleni.

hakan a védelmező 2017

Hakan, a védelmező - Filmhét 2.0 - Magyar Filmhét

hakan a védelmező 5

És a lehetőségre a legélelmesebb, legfürgébb fog lecsapni. A törökök persze korábban már több, mint egy tucat sorozatukat eladták a Netflix-nek, a piac is elég hamar kiépült, a honosítás a kelet-európai régió piacai között a lengyel és az orosz mellett talán legelőrébb tart, így nem volt meglepő, hogy innen is érkezett egy saját projekt. Az viszont már annál inkább, hogy nem egy történelmi drámát vagy krimit kaptunk, hanem szuperhősös darabot. THE PROTECTOR – 1×01 – 6, 5/10 A The Protector, azaz A Védelmező főhőse (és címszereplője) Hakan, akinek a narrálásával indít a pilot, és a srácot balszerencséjére éppen lelövik. Vagyis…, mondjuk azt, hogy kilőnek rá egy golyót, ami feléje tart, és ő ezt kommentálja. Majd pedig visszatekerünk pár napot, és kiderül, hogy egy, haverjával közösen indítandó saját vállalkozásról álmodó fiatalemberről van szó, aki apja szőnyegboltjában végez kulimunkát. Hakan szeretne feltörni, amiért nem nagyon tud sok mindent tenni, de jelentkezik a város legjelentősebb cégbirodalmának egyik kiadó állására (az azt tulajdonló dúsgazdag Faysal Erdem a másik kiemelt szereplő, a nem feltétlenül tiszta eszközöket használó ellenpólus sztorija párhuzamosan bomlik ki), amire nincs sok esélye, viszont valamiért mégis felkelti leendő főnöke figyelmét.

A gyönyörű Ayça Ayşin Turan filmográfiájában még csak egyetlen mozifilm, a Sevimli Tehlikeli (Szeretni való és veszélyes) szerepel, de egészen jól alakítja az erős, saját lábán álló nagyvállalati asszisztenst, majd – jellemfejlődését követően – a veszélyes helyzetekben is helytálló lányt. A rosszfiúk között a legfőbb karaktert Okan Yalabık (Faysal Erdem) alakítja, akit szintén láthattak már a magyar nézők a Szulejmán (Muhtesem Yüzyil) vagy a Vatanim Sensin (Szeretett Hazám) című sorozatokban. Azt is elárulhatom, hogy ismerős forgatási helyszínekkel is találkozhatunk, mint például az a gyönyörű ház, ahol Kemal lakott a Végtelen szerelem (Kara Sevda) című sorozatban. A teljes kép kedvéért el kell mondanom, hogy sokan negatív kritikát is megfogalmaznak a szériával kapcsolatban: ütősebb forgatókönyvet vártak egy Netflix gyártástól, illetve sokszor logikai bukfencet fedeznek fel a történetben. Ráadásul Hakan, a Védelmező sem egy igazi akcióhős, hiszen sokszor sírdogál megpróbáltatásai miatt.

McCall találkozik Itchenkóval egy étteremben és közli vele, hogy porig fogja rombolni a maffiózó bűnbirodalmát. Amikor McCall felrobbantja Pushkin egyik csempészéshez használt tartályhajóját, a maffiavezér elrendeli a férfi megölését. Itchenko és emberei megrohamozzák a Home Martot és túszul ejtik McCall munkatársait. McCall a helyszínre érkezik és munkatársa, a biztonsági őr Ralph segítségével kiszabadítja a túszokat. Ezután a boltban található eszközökkel rögtönzött csapdákat felállítva egyenként lemészárolja Itchenko embereit. Legvégül szembetalálja magát Itchenkóval is, akit egy szögbelövővel végez ki. McCall Moszkvába utazik, behatol Pushkin házába és csapdába csalja, mely halálos áramütést mér a férfira. Bostonba visszatérve McCall találkozik Alinával, aki felépült sérüléseiből, legális munkát talált magának és olvasni is elkezdett. Alina köszönetnyilvánítása után McCall úgy dönt, képességeit kiaknázva folytatja mások megsegítését és felad egy online hirdetést, melyben bajbajutott embereknek ajánlja fel szolgálatait.